Затвори
Изпратете своето запитване, коментар или препоръка и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.
Вашето мнение е важно за нас.
Отказ
Изпрати

Юрген Клоп се включва в рекламата на новия Opel MOKKA X

Новият Opel MOKKA X вече е тук. Солиден отвън, елегантен отвътре, разполагащ с множество технологии типични за премиум класа. Това се загатва в рекламата на обновения SUV, която се очаква да се завърти по телевизионните екрани до дни.

В нея отново участва футболният треньор и посланик на марката Opel, Юрген Клоп. Освен него се включват звезди като Бетина Цимерман, Каи Висингер и Кен Дюкен. 

„Новата MOKKA X е истински символ на успеха. В новата кампания ние показваме как MOKKA X съчетава премиум технологични решения с абсолютно удоволствие от шофирането – последното като резултат и от интелигентното задвижване на четирите колела, отличната комуникационна свързаност, благодарение на Apple CarPlay и Opel OnStar, както и иновативните LED предни светлини”. отбелязва шефът на маркетинга на Opel, Тина Мюлер.

Маркетинговият отдел на Opel ще използва така наречената „360-градусова” маркетингова кампания, за да популяризира новата MOKKA. Германската компания ще атакува почти всички канали за реклама – телевизия, онлайн пространство, външна и принт реклама.

Кампанията за новата MOKKA X е създадена под ръководството на агенция Scholz & Friends от Хамбург. 

Източник:сп.Мениджър